2D og 3D animasjon

Med forskjellig budskap kommer det forskjellig utførelse. Noen ganger kommer beskjeden frem bedre ved å bruke stilisert 2D-grafikk, andre ganger krever en god forklaring å vise produkt eller tjeneste ved hjelp av 3D-visualisering. Vi håndterer 2D grafikk (flate bilder) like bra som vi håndterer 3D grafikk. Vi går gjennom produktet eller tjenesten sammen med deg og hjelper deg å velge den mest passende stilen for prosjektet.

Les mer

Produktvisning

Vi bruker 3D for å lage fine bilder av produkter som skal ut på markedet. Fordelen med å sette dette opp i 3D er at vi kan lett ta nye vinkler eller justeringer etterhvert, uten å måtte rigge opp et stort fotostudio og involvere mange personer.

Les mer

Logoanimasjon

Å animere en logo handler om å kapre essensen av selskapet, og bygge videre på utformingen av logoen. Vi liker like godt å lage “enkle” logoanimasjoner som ikke nødvendigvis er så flashy, men holder på uttrykket til selskapet og logoen. Her gjelder ofte uttrykket “less is more”.

Les mer

Explainer

Det er som regel mye bedre å forklare komplekse produkter eller tjenester med animasjon i stedet for bilder eller tekst. Med animasjon har vi full kontroll på hvor vi vil lede mottakeren og med lang erfaring innenfor forklaringsvideoer, så vet vi hva som fungerer.

Les mer

Sosiale medier

Visste du at over en tredjedel av aktiviteten på internett er brukt på videoinnhold? Animasjon og video har desidert mye bedre stopp-effekt enn statisk innhold. Med animasjon kan du treffe omtrent alle målgrupper ved hjelp av Facebook, Instagram og Snapchat.

Kontakt oss