Visualiser din idé med 3D tegning

3D tegninger med realistisk utseende? Vi gjør dine ideer om til digital virkelighet

 

 

Hvorfor bruke 3D-design i visuell kommunikasjon?

Den gir deg imponerende visualisering av høy kvalitet

Det er flere fordeler med å ta i bruk 3D, enten det gjelder markedsføring, promotering, forskning og innovasjon, eller for å forestille seg fremtidige varer. Visuelle 3D tegninger brukes ofte for å demonstrere et nytt prosjekt, og brukes ofte av ingeniører, arkitekter, spillutviklere og designere. 3D tegning gjør det enklere å visualisere hvordan et produkt og produktets funksjoner vil se ut.

Skal du selge et produkt?

Skill deg ut fra konkurrentene i markedsføringen og produksjon

Markedsundersøkelser og produksjon er kritiske skritt for å sikre suksessen til ethvert produkt eller idé. Disse er nært beslektet, men de har ulike behov.

Salgs- og markedsavdelingen er påvirket av driftsavdelingen, som også påvirkes av ferdigstillelse av prototyper. Redigering og modifikasjon av prototyper kan variere i flere uker, mens salget og merket spinner på startstreken for å gå på markedet. Med 3D-animasjon i reklame og markedsføring kan du fullstendig eliminere gapet mellom de to avdelingene, og forbedre effektiviteten og produktiviteten.

Det moderniserer merkevaren din

Folk tar i økende grad i bruk 3D design i reklame for å skille seg ut på en ny og unik måte. Evnen til å holde seg oppdatert med dagens trender er en viktig komponent i enhver markedsføringsplan. Og hva kan være mer moderne enn å vise frem, markedsføre og annonsere ting i 3D?

Hvilke type 3D tegning lager Rastlaus?

Prototyper

Ønsker du å demonstrere et produkt som ikke enda er produsert kan 3D modellering bidra til å realisere idéen. Er du gründer eller ønsker å illustrere noe som enda ikke er blitt til et fysisk produkt? Så kan 3D-illustrasjoner være et ypperlig verktøy å prøve ut!
Her kan vi lage opptil flere bilder i forskjellige vinkler på produktet, både med og uten 3D teksturer. Det er også muligheter å lage en fremvisning med 3D animasjon, som viser produktet med bevegelse.

 

3D tegning av produkter

Gi liv til din ide

For å virkelig nå målgruppen må du være relevant, tilstede og gi en positiv opplevelse/følelse. Med 3D kan du også raskt konvertere fra brusbokser til eple eller Banan. Vi 3D tegner ditt produkt fra A til Å. I dette tilfelle har vi hjulpet kunden (E-TAK) med å modellere deres produkt med 3D. Videre legger vi vekt på tekstur og studiolys, slik at 3D renderen får en foto realistisk fremvisning. Fordi 3D design er så allsidig og tilpasningsdyktig, kan du også bruke den til å generere forventning og intriger forbrukerne dine.

 

3D design til Interiør

Det gir fantastisk grafikk av høy kvalitet.

La oss hjelpe deg med en visuell 3D tegning av ditt interiør design! I dag kan det være utfordrende å skille et bilde fra et 3D-objekt. Nesten ethvert produkt eller konsept kan representeres på en hyperrealistisk måte. Selv om vi er glade for å bruke bilder og grafikk, er det mindre fleksibilitet for justeringer. Én 3D-modell er i stand til å vise frem konsepter i all sin egenart. Med nøyaktige mål og realistiske egenskaper i ulike situasjoner kan du flytte objektet rundt og presentere et 360-graders bilde av designet. Vi kan lage foto realistiske bilder av alle rom med elegant fremvisning av interiør.

 

Hva med en visuell 3D tegning av ditt fremtidige hus?

Med 3D-visualisering kan 3D-objekter vises fra alle vinkler!

Teknisk tegning –  er en arbeidstegning eller plantegning for hvordan bygg, maskiner og anleggsprosjekter skal bygges. Disse omfattes også av røropplegg, elektronikk og kabel opplegg. Har du en plantegning av huset ditt? Vi kan ta på oss enklere prosjekter ved å utforme en 3D tegning av bygget ditt.

Hva koster en 3D tegning?

3D tegning er ikke gratis, men trenger heller ikke å koste skjorta. Våre priser varierer fra prosjekter til prosjekt. Vi definerer pris etter hvor komplisert prosjektet er og hvor mange timer det vil ta å tegne.

Mulighetene er mange, og 3D design utvides raskt det forventes betraktelig økning av etterspørsel i tidene fremover.

Du er i hovedsak på rett sted hos Rastlaus Media hvis du leter etter et designfirma som er ekspert på å blande merkevarebygging og 3D.

Få et tilbud

Kontakt oss