Forklar tjenesten din med levende bilder

Hvilke promoteringsvideo lager vi?

Promoteringsvideo med tilsendte bilder/video – vi klipper sammen og setter på effekter etter eget ønske. 

Animasjon – Kanskje ønsker du en helanimert promoteringsvideo? Eller det kan være en animasjonsfilm med innslag av vanlige videoklipp som intervjuer eller lignende.

Videofilming/intervju – Ønsker du å promotere bedriften din, eller kanskje de ansatte i bedriften kan dette være et godt alternativ. Her tilbyr vi filming av prosesser, produkter, eller intervjuer av ansatte og klipper det sammen til en spennende og kreativ film.

Produktpromotering – Dette kan gjøres både med filming og animasjon. Her er det produktet som skal promoteres som er i fokus.

Hvorfor velge promoteringsvideo?

En god promoteringsvideo kan bidra til flere konverteringer og økt salg fordi salgsaspektet ikke er like åpenbart. Dette kan gi flere klikk fordi at den faktiske interessen allerede ligger der. I tillegg kan en promoteringsvideo skape et sterkere tillitsbånd mellom bedriften og dens kunder eller potensielle kunder da de ofte har et mer personlig fokus.

 

Videoinnhold generelt bidrar til økt rekkevidde og bedre SEO-rangering, og promoteringsvideoer passer ypperlig for å oppnå dette. For eksempel om du ønsker film for reklame i sosiale medier kan du ved hjelp av en promoteringsvideo samle de viktigste elementene ved merkevaren, bedriften, eller produktet ditt i en kort snutt med en solid stopp-effekt som er laget for å engasjere publikum.

Konsept og Storyboard

Animasjon handler om å lage liv i det statiske. Vi mener at det meste kan bedre forklares med en video i stedet for en vegg med tekst eller bare et bilde. Siden det er et heldigitalt produkt så er det ingen grenser på hva vi kan gjøre. Så om du har en klar idè om noe så kan vi visualisere den idèen

Animasjon og komposisjon

2D og 3D grafikk kan utformes med mange forskjellige stiler for illustrere et produkt, tjeneste eller innhold. Vi liker å utarbeide og skreddersy stiler som passer det budskapet vi skal ut med, så vi når best frem til målgruppen.

Lydmiks og ferdigstilling

En film er ikke komplett uten lyd og lydmiks. Dette kan være lydeffekter, voiceover eller musikk – gjerne en kombinasjon av alle sammen. Så gjelder det å sette sammen alt så det passer sammen, ta de siste justeringene for så å levere en helt ferdig film!

Kontakt oss