Fordeler med nyhetsbrev

Fordeler med nyhetsbrev

Et økende bruk av nyhetsbrev i markedsføring har ført til at kunder mottar nyhetsbrev fra flere kanter. Nyhetsbrev kan derfor oppfattes masete for kundene. Kundene har også et ansvar for å melde seg opp til nyhetsbrev som faktisk er relevant og gir langsiktige fordeler, framfor nyhetsbrev som gir en kortsiktig fordel. Det er faktisk kundene selv som velger hvilke nyhetsbrev de velger å motta. Vi har samlet noen elementer du bør ha i bakhodet ved påmelding av nyhetsbrev for å oppnå langsiktige fordeler.

Velg nyhetsbrev som inspirerer deg.

Tips og inspirasjon

For å oppnå langsiktige fordeler av et nyhetsbrev bør du velge nyhetsbrev fra bedrifter som gir deg inspirasjon og motivasjon. Dette kan være i form av tips og triks om det temaet du interesserer deg for. Dette kan være tips som vil bidra til å gjøre din arbeidshverdag enklere. Eller de kan omfatte tips med hensyn til temaer du interesserer deg for. For eksempel om du jobber innenfor markedsføring bør du abonnere på nyhetsbrev som gir markedsføringstips og inspirasjon som bidrar til å utvide ditt kreative handlingsmønster. Eller om du har en stor interesse for interiør, kan du abonnere på nyhetsbrev som gir interiørtips og inspirasjon.

Tutorials

En annen grunn til å melde seg på nyhetsbrev kan være at du ønsker tutorials og DIY (do it yourself) av temaet. Dette er innhold du kan du kan ha et godt utbytte av ved påmelding av nyhetsbrev. For et nyhetsbrev fra et animasjonsstudio kan dette for eksempel omfatte opplæring i å skrive manus. Dette gir fordeler ved at filmproduksjonen blir noe enklere og du som kunde kan spare penger. Eller for en nettbutikk kan dette for eksempel være i form av hvordan en jeans kan klippes om til shorts, som da vil sikre en forlengelse av plagget. På denne måten vil du som kunde ha større utbytte av nyhetsbrevet og det vil derfor gi deg en større grunn til å fortsette å abonnere.

Tenk langsiktig når du melder deg på nyhetsbrev.

Tilbud

Veldig mange bedrifter lokker abonnementer til sitt nyhetsbrev med et starttilbud. Dette har som regel en kortsiktig effekt både for mottaker og avsender. Ofte begynner kundene å abonnere på nyhetsbrevet fordi de trenger tilbudet der og da. Videre vil de neste nyhetsbrevene kunne oppleves som masete om de ikke gir videre fordeler, eller om kunden ikke lenger har behov for deres tilbud. Starttilbud kan derfor bidra til at mange melder seg på, men muligens ikke sikre lojale kunder. Starttilbud trenger ikke å ha en negativ effekt, men ofte bør man melde seg på nyhetsbrev som kan gi tilbud med jevne mellomrom om du ønsker en langsiktig effekt av påmeldingen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta tips, inspirasjon, tutorials og tilbud innen animasjon, filmproduksjon og markedsføring!

Error: Contact form not found.

13. October 2021