2D og 3D animasjon

2D og 3D animasjon er en voksende trend i vår digitale hverdag. Med en animasjon vil man formidle informasjon gjennom en interessant og engasjerende måte. 2D og 3D animasjon kan ved hjelp av få sekunder gjøre dine ideèr synlige ved hjelp av kunnskapsrik grafikk i bevegelse. Til høyre ser du et eksempel på en 3D-animasjon vi har laget. 

Bare spør oss om råd vi hjelper deg gjerne!

 

Hvorfor Animasjon?

Øker synlighet på internett

Å ha en animert video innebygd på nettstedet ditt oppfordrer publikum til å holde seg lenger inn på siden. Det viser seg at en bruker i gjennomsnitt 88% mer tid på nettsider med videoinnhold enn på nettsider uten videoinnhold. 

Googles søkemotorer måler tiden publikum bruker på nettstedet ditt. Mer tid = Mer interessant er innholdet for folk. Dette belønnes med en høyere rangering hos Google, som igjen vil flytte ditt nettsted lenger opp på Googles organiske søk.

Bygger merkevarekjennskap

En flott animert markedsføringsvideo tilpasses merkets kommunikasjon. Vi benytter oss av merkevarens farger for å bygge merkevarebevissthet, for at publikum lettere skal kunne identifisere videoen med merkevaren. Publikum oppfatter 95% mer av budskap vist gjennom video, mot 10% ved en fremstilling med tekst. 

De forbedrer konverteringer og salg

Explainer-videoer øker konverteringene med 20% i gjennomsnitt, spesielt om videoen legges inn som det første du ser på siden. Videoen gjør det enklere å føre publikum til å handle i den retningen du selv ønsker. Dette kan gjøres ved hjelp av en handlingsforklaring. For eksempel kan du forklare publikum hvordan man abonnerer på nyhetsbrev, utfyller skjemaer, laster ned bestemt materiale o.l.

Øker delbarheten

Folk elsker å dele morsom og interessant informasjon til venner, og videoer er det mest delte innholdet på internett! Når du kombinerer visuell og verbal læring, lager du en svært effektiv kombinasjonsboks som øker kommunikasjonskraften til ditt innhold. Dette er grunnen til at videoer er så nyttige. 

Forklaringsvideoer er et godt eksempel på denne kombinasjonen. De er sammensatt av sjarmerende visuelle effekter og et tydelig budskap. Dette har en sterk effekt på den menneskelige hjernen.

Hvor bruker man animasjon?

Videoinnhold retter seg mot det digitale rommet og kan benyttes i forskjellige anledninger med ulike formål. Her er noen eksempler på hvor videoinnhold kan være effektivt:

Sosiale nettverk

Folk bruker mye tid på å surfe på Internett og kommunisere på sosiale nettverk som Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest. Videoinnhold er et effektivt markedsføringsverktøy som er gir økt oppmerksomhet og synlighet, og som deles hyppigere.

Presentasjoner

Offentlige personer og bedrifter holder ofte forskjellige presentasjoner, det være i form av en produktdemonstrasjon, foredrag eller forretningsmøte. Ved å inkludere en animert logo på lysbildene, kan det gi et inntrykk av originalitet og kreativitet til presentasjonen.

Kampanjevideoer

Kampanjevideoer eller promoteringsvideoer er et nyttig markedsføringsverktøy for bedrifter som kan gi gode resultater. Blant annet gir de økt synlighet og økt rekkevidde, og videre kan dette også synes på bedriftens fortjeneste. 

Så hvorfor ikke polere en promoteringsvideo med en original logoanimasjon? Denne kombinasjonen kan utføre visse forretnings- og markedsføringsoppgaver for din bedrift.

Selskapets hjemmeside

Nettsteder er som en CV for et selskap. Det er viktig å sørge for at et nettsted fungerer effektivt. En animert logo kan forbedre bildet av nettstedet og øke SEO (Search Engine Optimization). Besøkende vil se logoanimasjonen som fører til at de bruker mer tid på nettsiden. Denne indikatoren har stor innvirkning på nettstedets rangering i søkeresultatene.