Hvordan velge rett animasjonsstudio for din bedrift?

Hvordan velge rett animasjonsstudio for din bedrift?

Når du har bestemt deg for at din bedrift trenger en animasjonsfilm begynner letingen etter rett animasjonsstudio for ønsket videoinnhold. Det er ulike faktorer som spiller inn i utvelgelsen av riktig animasjonsstudio. Blant annet er det viktig å velge god kvalitet, en stil som passer, og om prisene og pakkene passer ditt budsjett.

Sjekk portefølje

Til å starte med kan det være lurt å sjekke ut forskjellige animasjonsstudioer sine nettsider, og da deres portefølje. Her kan du blant annet hente inspirasjon for hva du ønsker for din animasjonsfilm, og du kan bli kjent med animasjonsstudioenes ulike teknikker og stiler. Her kan du også bli kjent med kvalitetsnivået på materialet deres, samt se hvilke andre bedrifter som har benyttet seg av deres tjenester.

Finn ønsket stil

Når du har sjekket ulike animasjonsstudioers porteføljer har du kanskje hentet nok inspirasjon til å velge hvilken stil og teknikk du ønsker for din animasjonsfilm. Da kan det være lurt å bli bedre kjent med de studioene som lager materiale i den stilen du ønsker. Videre bør du tenke over om det er noe spesielt du ønsker for at din video skal stikke seg ut i mengden, eller eventuelt snakke med eventuelle kandidater om deres kreative idéer og forslag.

Finn ut hva slags innhold du ønsker

Videre bør du finne ut av om animasjonsstudioet tilbyr de tjenestene du ønsker. Ikke alle tilbyr de samme tjenestene, og flere har ulike spesialiteter. Om du ønsker innhold til ulike plattformer kan det være lurt å sjekke hva slags pakker de kan tilby, og hvilke tilleggstjenester de eventuelt har som kan gjøre din jobb enklere. Eller om de har mulighet til å tilpasse et pakketilbud etter dine ønsker.

Pris

Når du har blitt litt kjent med hva som finnes der ute i jungelen av animasjonsstudioer, er det på tide å sjekke ut priser. Her bør du lete etter de som priser seg etter ditt budsjett, men tenk også på kvaliteten du ønsker for videoinnholdet, og om produktet er verdt prisen. Det er mulig å få tak i billig animasjon av dårlig kvalitet, men er det verdt det? Det er viktig for en bedrift å velge profesjonalitet, og derfor også en viss kvalitet.

22. September 2021