Coca Cola – Kaffekopp

Coca Cola – Kaffekopp

Stillbilder
Prosjektet

Rastlaus Media hadde gleden av å jobbe med Trigger på et spennende prosjekt – å lage noen kaffekopper med forskjellige tekster på for Cola sitt nye kaffeprodukt. Oppgaven var å modellere en kopp i 3D og belyse den som et studio, slik at det var enkelt å lage mange forskjellige design raskt og enkelt.

Rastlaus Media tok på seg utfordringen med entusiasme og fant en løsning som fungerte perfekt. Ved å modellere koppene i 3D kunne vi iterere raskt og enkelt og få akkurat de resultatene vi ønsket. Vi jobbet tett med Trigger for å sikre at designene vi lagde passet perfekt med Cola sitt nye kaffeprodukt.

Resultatet var et sett med stilige og unike kaffekopper som Cola kunne bruke i markedsføringen av sitt nye produkt. Samarbeidet med Trigger var en suksess, og Rastlaus Media er stolte av å ha bidratt til å skape noe som skiller seg ut og er minneverdig for kundene.

Dette prosjektet var en god mulighet for Rastlaus Media til å vise vår kompetanse innen 3D-modellering og belysning, og vi ser frem til å fortsette å skape visuelt engasjerende innhold for innovative kunder som Trigger og Cola.

Kunde

Coca Cola

Produsent

Trigger

Animasjon og Illustrasjon

Cato Skogvoll

Fredrik Myhre