Forklar tjenesten din med levende bilder

Øker synlighet på internett

Å ha en animert video innebygd på nettstedet ditt oppfordrer publikum til å holde seg lenger. Animasjonsvideoer er så “eye-chatching” å se at publikum vil spille hver eneste en de finner! Og du får mest mulig ut av det: Google Søkemotorer måler tiden publikum bruker på nettstedet ditt. Mer tid = Mer interessant for folk, og de vil belønne dette ved å rangere nettstedet ditt høyere i søkene.

Bygger merkevarekjennskap

En flott animert markedsføringsvideo er helt tilpasset merkets kommunikasjon: Den bruker merkevarens farger for å bygge merkevarebevissthet, fordi de vil hjelpe seerne dine til å identifisere at du er den som står bak salgsvideoen.

De forbedrer konverteringer og salg

Explainer-videoer øker konverteringene med 20% i gjennomsnitt, spesielt hvis du legger inn videoen over bretten på hjemmesiden din. Det er enkelt å få seerne til å handle i den retning du ønsker. Salgsvideoer er så fengslende at bare ved å legge til en handlingsforklaring til videoen din, kan du hjelpe dem med å abonnere på nyhetsbrevet ditt, oppfylle et skjema, laste ned et bestemt materiale osv.

Øk delbarheten

Folk elsker å dele morsom, interessant informasjon til sine jevnaldrende. Og videoer er den mest delte typen innhold på internett! Når du kombinerer visuell og verbal læring, lager du en svært effektiv kombinasjonsbokse som øker kommunikasjonskraften til innholdet ditt. Dette er grunnen til at videoer er så nyttige, og forklarervideoer smelter sammen alt dette med sjarmerende visuals og en klar beskjed, som har en sterk effekt på den menneskelige hjernen.

Konsept og Storyboard

Animasjon handler om å lage liv i det statiske. Vi mener at det meste kan bedre forklares med en video i stedet for en vegg med tekst eller bare et bilde. Siden det er et heldigitalt produkt så er det ingen grenser på hva vi kan gjøre, så om du har en klar idè om noe så kan vi visualisere den idèen

Animasjon og komposisjon

2D og 3D grafikk kan utformes med mange forskjellige stiler for illustrere et produkt, tjeneste eller innhold. Vi liker å utarbeide og skreddersy stiler som passer det budskapet vi skal ut med, så vi når best frem til målgruppen.

Lydmiks og ferdigstilling

En film er ikke komplett uten lyd og lydmiks. Dette kan være lydeffekter, voiceover eller musikk – gjerne en kombinasjon av alle sammen. Så gjelder det å sette sammen alt så det passer sammen, ta de siste justeringene for så å levere en helt ferdig film!