Digital markedsføring

Med en økende digital tilstedeværelse for bedrifter, øker også behovet for tjenester innenfor digital markedsføring. Dette gjelder både for små og nyoppstartede bedrifter som ønsker å vokse. Og for større bedrifter som ønsker det lille ekstra som kan bidra til å skille de fra konkurrentene. Vi har utviklet et tilbud innen digital markedsføring med tjenester som kan skreddersys etter ditt behov. Bare spør oss om råd, vi hjelper deg gjerne!

 

Våre tjenester:

Markedsplan og digital strategi

Vi utarbeider en markedsplan for din bedrift hvor vi setter mål og strategi for din markedsføring over en gitt periode. I planen defineres målene for bedriften og veien til målet, dette skal øke fokuset på å nå målene. I en markedsstrategi analyseres bedriftens nåværende situasjon, det settes hovedmål og delmål og vi analyserer og segmenterer kunder og målgrupper. Ut fra våre analyser utarbeider vi en strategi, publiseringsplan for de kanalene vi ønsker å være tilstede i, samt finansiering av annonsering. Og sist, men ikke minst måling og evaluering.

Sosiale medier

Vi hjelper deg med å velge hvilke kanaler din bedrift bør være tilstede i, samt tilpasse innhold etter de ulike kanalene. Vi vil i tillegg finne kreative løsninger for innhold, og kunne bidra med innholdsproduksjon. Det krever mye å være tilstede i sosiale medier da meldinger og oppdateringer tikker inn døgnet rundt. Vi vil også bidra med driften av din sosiale medier slik at du opprettholder aktiviteten og meldinger blir besvart. Med tanke på at relasjonsbygging er en av hovedgrunnene til at en ønsker å være tilstede i sosiale medier, er det også nødvendig å være tilstede for at det skal ha effekt.

Annonsering

Annonsering hjelper deg å nå ut til din målgruppe effektivt og presist. Vi kan hjelpe deg med oppsett og drifting av dine annonser i Google Ads, og kampanjer i sosiale medier. I Google Ads kan vi hjelpe deg med å sette opp, drifte og optimalisere display og bannerannonser og søkekampanjer. I tillegg vil vi analysere og rapportere resultater etter endt kampanjeperiode. Vi kan også hjelpe deg med annonsering på Facebook, Instagram, Snapchat og Linkedin, samt analyser og rapportering i disse kanalene. 

E-post markedsføring og nyhetsbrev

E-post er fortsatt en av de mest effektive plattformene å drive markedsføring på, samtidig som det er en kostnadseffektiv måte å kommunisere ut på. Vi hjelper deg med utforming av nyttige og relevante nyhetsbrev som ikke bare omfattes av reklame, men også inspirasjon, nyheter og nyttig kunnskap for dine kunder. Dette vil kunne bidra til å minske skepsisen til nyhetsbrevet som et salgsdokument, eller som spam i innboksen. Vi hjelper deg å utforme en personlig stil til de utvalgte kundene og med å utforme aktuelt og interessant innhold.

Blogg

Å ha en blogg er en viktig del av en virksomhets tilstedeværelse på nett, da spesielt for å gjøre seg synlig for søkemotorer. Relevante blogginnlegg kan øke antall organiske søk og genererer flere leads. Blogging er relevant for å informerere og opplyse kunder og potensielle kunder om fordeler med ditt produkt eller tjenester. Eller det kan være for å dele tips og idéer som kan være nyttige for ditt publikum. Vi hjelper deg med å produsere innhold, og holde bloggen din i live og aktuell.

Sjekk ut våre digitale kanaler:

Link til vår Facebook profil
link til Linkedin profil