Årets prosjekter – del 3

Årets prosjekter – del 3

Da vi nå går inn i 2021´s siste måned vil blogginnleggene være en oppsummering av årets prosjekter for Rastlaus. Vi viser stolt fram årets samarbeid og håper de kan gi våre kunder eksisterende og fremtidige kunder litt inspirasjon til hvordan animasjon kan benyttes. I løpet av desember vil vi legge ut “årets prosjekter” i tre deler.

Her får du siste blogginnlegg i 2021, og del 3 av årets oppsummering. Vi benytter sjansen her til å takke for alle innholdsrike samarbeid i 2021. Vi gleder oss til et nytt år med alle kunder og samarbeidspartnere med flere gode samarbeid!

Dyreparken i Kristiansand

Denne filmen gjorde vi i samarbeid med Ørjan Stalleland for Dyreparken i Kristiansand. Filmen er en promoteringsfilm for Juliusskogen som er Dyreparkens nye overnattingskonsept. I filmen komineres filmklipp med 3D animasjon for å vise fram de nye hyttene som åpner sommeren 2022.

Samarbeidet er mellom Dyreparken i Kristiansand, prosjektleder Ørjan Stalleland og Rastlaus Media. Illustrasjon og animasjon av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll.

Data Equipment

I samarbeid med Data Equipment har vi laget en animasjonsfilm om Intellisec sikkerhetstjenester ved hjelp av skreddersydd 3D animasjon. Denne filmen er laget som en promoteringsfilm for innsalg.

Filmen er illustrert og animer av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll, og laget for Data Equipment.

Visit Norway – One Big Happy Family

Hva om vi hadde mindre lysforurensning? I denne filmen har vi illustrert hvordan Nordlyset kunne ha kommet til syne i London med mindre lysforurensing. Dette klippet var en del av en av en lengre film One Big Happy Family lagde i samarbeid med Visit Norway.

Animasjon og Illustrasjon av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll. Et samarbeidsprosjekt mellom Rastlaus Media, One Big Happy Family og Visit Norway.

Visma Consulting

Denne filmen viser en toppbanner til nettside som har laget for Visma Advisory. Filmen blir brukt som toppbanneren på deres forside, og ved hjelp av 3D modellering gjør den siden ekstra interessant.

Et prosjekt i samarbeid med Visma Consulting. Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll står for animasjon og illustrasjon.

Snille Tips

Snille Tips driver med webutvikling og digital markedsføring, og ønsket en animert logo. Vi lagde en logoanimasjon som underbygger bedriftens navn og identitet ved hjelp av enkle teknikker. Resultatet ble en stilren logoanimasjon.

Illustrert og animert av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll. Et samarbeid mellom Snille Tips og Rastlaus Media.

Kolbotn IL

Vi gjorde en logoanimasjon for Kolbotn IL. Tanken bak filmen var at Kolbotn IL er summen av alle klubbens supportere og sponsorer. Dette viser vi ved hjelp av 3D animasjon.

Illustrasjon og animasjon er det Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll som står for. Prosjektet er gjort for Kolbotn IL via Mann AV Huse.

Følg oss på Instagram, Facebook og Linkedin.

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta tips, inspirasjon, tutorials og tilbud innen animasjon, filmproduksjon og markedsføring!

Error: Contact form not found.

15. December 2021