Årets prosjekter – del 2

Årets prosjekter – del 2

Da vi nå går inn i 2021´s siste måned vil blogginnleggene være en oppsummering av årets prosjekter for Rastlaus. Vi viser stolt fram årets samarbeid og håper de kan gi våre kunder eksisterende og fremtidige kunder litt inspirasjon til hvordan animasjon kan benyttes. I løpet av desember vil vi legge ut “årets prosjekter” i tre deler.

Visolit Norway

I samarbeid med Visolit har vi laget en promoteringsfilm for deres hybride kontorløsning. Visolit leverer et sikkert og skybasert IT- miljø for hjemmmekontorløsninger. For å illustrere dette har vi ved hjelp av 3D animasjon vist forskjellige aktuelle arbeidsplasser for folks hjemmekontor hvor Visolits skytjeneste følger med i alle kontorløsningene.

Visolit skriver dette om deres hybrid kontor; “Den hybride arbeidsplassen innebærer et mer fleksibelt opplegg hvor de ansatte selv kan velge om de vil utføre jobben sin fra kontoret eller et annet sted. Fleksibiliteten forutsetter at alle ansatte som ønsker å utføre jobben sin utenfor kontoret, ikke møter noen form for tekniske utfordringer. Dette krever et sikkert, skybasert IT-miljø som lever opp til nye krav fra de ansatte.”

Filmen er illustrert og animert av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll i samarbeid med prosjektleder/markedsfører Isabel Vartdal for Visolit Norway.

Hausmann AS

Animasjonsfilmen vi laget i samarbeid med Hausmann var en julekampanje for Aker Brygge´s pakkedisk med origami som tema. Vi har brukt ulike kampanjebilder hvor vi har animert flyvende papirfugler inn i plakatene. De digitale plakatene kan ses på sosiale medier, prints, digiboards og utendørsreklame i julen.

Animasjon og illustrasjon av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll for markedsføringsbyrå Hausmann AS og Aker Brygge´s pakkedisk

Carepacks

Vi laget i høst en reklamefilm for Carepacks nye snacks Eplegull. Carepacks har laget et sunnere og bærekraftig alternativ for snacks som er 100% plantebasert. Dette har vi illustrert ved hjelp av 3D effekter.

Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll står for illustrasjon og animasjon. Samarbeidet er bestående av Rastlaus Media, Carepacks v. Brynjar Thoresen og Minnesota Agency.

Sparebank 1

Vi har laget en explainer som forklarer Sparebank 1´s app Kæsj. Kæsj er en gratis app som skal lære ungdom å reflektere bedre rundt egen økonomi og fremtid. I denne filmen har vi brukt 2D i kombinasjon med skjermopptak.

Animasjon og illustrasjon av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll. Et samarbeid mellom Rastlaus Media, Sparebank 1 og Släger PR-byrå.

Følg oss på Instagram, Facebook og Linkedin.

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta tips, inspirasjon, tutorials og tilbud innen animasjon, filmproduksjon og markedsføring!

Error: Contact form not found.

8. December 2021