Årets prosjekter – del 1

Årets prosjekter – del 1

Da vi nå går inn i 2021´s siste måned vil blogginnleggene være en oppsummering av årets prosjekter for Rastlaus. Vi viser stolt fram årets samarbeid og håper de kan gi våre kunder eksisterende og fremtidige kunder litt inspirasjon til hvordan animasjon kan benyttes. I løpet av desember vil vi legge ut “årets prosjekter” i tre deler.

Q-free – Geoflow

Filmen vi lagde i samarbeid med Q-free skulle benyttes for innsalg av deres nye produkt og tjeneste Geoflow. Resultatet ble en promoteringsfilm i 3D animasjon for å vise fram Geoflow på best mulig måte. Filmen ble også vist på et Q-free arrangement i Australia.

Filmen er illustrert og animert av Christoffer Gundersen og Atle Mosling er filmens tekstforfatter. Promoteringsfilmen er laget for Q-free.

Conscia – Cisco SecureX

Vi lagde en explainervideo i samarbeid med Conscia Norge som formidler deres sikkerhetsløsning Cisco SecureX. IT-sikkerhetsløsninger kan være vanskelig å forklare, men illustreres godt gjennom en explainervideo.

Forklaringsvideoen er illustrert og animert av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll. Manuset er skrevet av Atle Mosling, og Voice-over av Magnar Barsnes. Filmen er laget for Conscia Norge AS

Data Equipment – Proofpoint

I vårt samarbeid med Data Equipment lagde vi en explainervideo som forklarer deres e-post sikkerhetsløsning Proofpoint. E-postsikkerhet har aldri vært viktigere enn i dag med en digitalisert verden. Vi har brukt 3D animasjon i dette prosjektet.

Illustrasjon og animasjon er utført av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll. Tekstforfatter er Atle Mosling og Melanie Smirou er stemmen bak. Prosjektet er laget for Data Equipment.

Nortek Group – Nortek DVL 500-C

Nortek Group ønsket en explainervideo som kunne forklare deres nyeste versjon av DVL. Komplisert teknologi kan forklares enkelt og presist ved hjelp av animasjon slik som i denne videoen.

Filmen er illustrert og animert av Christoffer Gundersen og Cato Skogvoll, og manuset er skrevet av Atle Mosling. Filmen er laget for Nortek Group.

Følg oss på Instagram, Facebook og Linkedin.

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag for å motta tips, inspirasjon, tutorials og tilbud innen animasjon, filmproduksjon og markedsføring!

Error: Contact form not found.

1. December 2021