Hvem er Rastlaus?

Rastlaus Media hadde sin oppstart i 2018 og har siden dette levert tjenester innen motion design og animasjon. Cato og Chris har begge lang erfaring med innhold til blant annet reklame, explainervideoer og produktvideoer. Vi har utvidet vår kompetanse, og tilbyr nå også tjenester innenfor digital markedsføring. Stine har en bachelor i PR og kommunikasjon og er ansvarlig for våre digitale plattformer.

Trioen i Rastlaus Media holder til sentralt i Oslo, hvor arbeidet skjer direkte opp mot kunder, men også gjennom byråer. Arbeidet går ut på å gjøre historiefortellingen spennende og oppsiktsvekkende. Dette gjøre vi med utprøving av ulike perspektiver for prosjektet og utforsking av nye teknikker innen motion design. Den kreative trioen tar på seg hele, eller deler av produksjonsprosessen, alt etter hvordan kunden ønsker at samarbeidet skal foregå. Gode og nære samarbeid, men også en kreativ frihet er nødvendig for gode resultater.

Christoffer gundersen rastlaus media

Christoffer Gundersen

Motion designer

chris@rastlaus.media

Christoffer har lang erfaring innen reklame og Motion Design, og kan skryte av å ha vært i Australia hvor han plukket opp en bachelorgrad innenfor digitale medier. I tillegg fikk han en hederspris for å være blant topp 5% på hele skolen!

Med en skikkelig stå-på vilje så leder han prosjekt fra A til Å uten å nøle. Dette reflekteres i alle prosjekter han har bak (og foran) seg. Det er aldri en treg og kjedelig dag sammen med Christoffer da han er en tøysekopp som alltid har et gullkorn som han deler med de rundt seg.

Tidligere kunder: Eurosport, Rema 1000, Sparebank 1, Q-free, Wheel.me, NTNU CASA, 6.Sans, Extreme Networks, DataEquipment

Cato skogvoll rastlaus media

Cato Skogvoll

Motion designer

cato@rastlaus.media

Cato har også vært i Australia, men skryter ikke like mye av det. Med lang erfaring innen reklame og Motion Design, både som freelancer og i byrå (Craft/Drive/McCann), så har Cato utviklet et godt øye for design og holder seg oppdatert på kommende trender.

Ved å utfordre seg selv med nye teknikker og stiler så leverer Cato animasjon og 3D-grafikk i høy kvalitet. Når deadlines begynner å krype inn og stressnivået er skyhøyt så holder Cato roen og har en løsningsorientert holdning. Dette bidrar til at prosjektet blir levert i den høye kvaliteten Rastlaus er kjent for.

Tidligere kunder: Rema 1000, Coca Cola, Fabel, Eurosport, Maxbo, Cloetta, VGTV, Exentri, Trigger, Tine

Stine Harfaldet Bråthen rastlaus media

Stine Bråthen

Digital markedsfører

stine@rastlaus.media

Stine har startet sin karriere innenfor digital markedsføring hos oss. Hun har en bachelor i PR og kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania og stor interesse for sosiale mediers innflytelse.

Hun har tidligere studert moteledelse og markedsføring i New York og økonomi og forretningsjus på Handelshøyskolen BI.  Kjærligheten for markedsføring og kommunikasjon var det som drev hun til en karriere innenfor digital markedsføring.