Rastlauslogo 1x1Format

Rastlaus Media

Rastlaus Media Startet året 2018. Sammen er vi Cato og Chris, den kreative duoen. Vi er et team med lang erfaring i Motion design, reklame, forklaringsfilm, promoteringsvideoer m.m. Vi holder til sentralt i Oslo og jobber både direkte opp mot kunder og gjennom byråer. Utfordringen vår er å finne på overraskende og spennende måter å fortelle historien på, så vi ser på hvert prosjekt med et nytt perspektiv og utforsker nye teknikker innen motion. Rastlaus teamet med sin lange erfaring kan ta hele eller deler av produksjons prosessen. Vi tror på nært samarbeid gjennom våre prosjekter og ha frihet til å være kreative i vårt arbeid.

 

Cato Skogvoll

Cato har også vært i Australia, men skryter ikke like mye av det. Med lang erfaring innen reklame og Motion Design, både som freelancer og i byrå (Craft/Drive/McCann), så har Cato utviklet et godt øye for design og holder seg oppdatert på kommende trender.

Ved å utfordre seg selv med nye teknikker og stiler så leverer Cato animasjon og 3D-grafikk i høy kvalitet. Når deadlines begynner å krype inn og stressnivået er skyhøyt så holder Cato roen og har en løsningsorientert holdning som hjelper til at prosjektet blir levert i den høye kvaliteten Rastlaus er kjent for.

Tidligere kunder: Rema 1000, Coca Cola, Fabel, Eurosport, Maxbo, Cloetta, VGTV, Exentri, Trigger, Tine

Christoffer Gundersen

Christoffer har lang erfaring innen reklame og Motion Design, og kan skryte av å ha vært i Australia hvor han plukket opp en bachelorgrad innenfor digitale medier – i tillegg fikk han en hederspris for å være blant topp 5% på hele skolen!

Med en skikkelig stå-på vilje så leder han prosjekt fra A til Å uten å nøle, som reflekteres i alle prosjekter han har bak (og foran) seg. Det er aldri en treg og kjedelig dag sammen med Christoffer da han er en tøysekopp som alltid har et gullkorn som han deler med de rundt seg.

Tidligere kunder: Eurosport, Rema 1000, Sparebank 1, Q-free, Wheel.me, NTNU CASA, 6.Sans, Extreme Networks, DataEquipment