Fliteless

Fliteless

Stillbilder
Prosjektet

Fliteless er en innovativ fottøyidé som tar en omfattende tilnærming til design og funksjonalitet. Med en visjon om å skape de beste kjoleskoene for urbane profesjonelle, har Fliteless utviklet sko som kombinerer sofistikert håndverk med teknologiske gjennombrudd og helsefordeler.

Rastlaus Media fikk i oppgave å lage en animasjonssnutt og promoteringvideo for Fliteless.com. Utfordringen var å presentere Fliteless sin visjon på en engasjerende måte som ville tiltrekke seg potensielle kunder.

Rastlaus Media tok på seg oppgaven med entusiasme og laget en imponerende animasjon som viste alle sålelagene fra referansebilder og kombinerte dette med lyddesign. Resultatet var en spennende og informativ video som viste de unike funksjonene og fordelene ved Fliteless sko.

Fliteless sko er utviklet med dagens hektiske livsstil i tankene. De er ikke bare elegante og stilige, men gir også komfort og helsefordeler som kan forbedre din daglige aktivitet. Fliteless sko lar deg hoppe høyere og legge til aktivitet i hverdagen din, og er en ytelsessko som passer for alle profesjonelle som ønsker å oppleve både stil og funksjonalitet.

Samarbeidet mellom Fliteless og Rastlaus Media viste hvor viktig det er å ha en kreativ tilnærming til markedsføring og visuell kommunikasjon. Ved å bruke avansert 3D-modellering og lyddesign, var det mulig å skape en engasjerende video som vil hjelpe Fliteless med å nå ut til sin målgruppe på en minneverdig måte.

For mer informasjon om Fliteless og deres innovative fottøyidé, kan du besøke nettsiden deres på https://fliteless.com/.

Kunde

Fliteless

Produsent

Rastlaus Media

Animasjon og Illustrasjon

Christoffer Gundersen