E-Tak

E-Tak

Stillbilder
Prosjektet

E-TAK er en innovativ og smart energiløsning som passer perfekt for splitter nye strukturer. Med patenterte solcellepaneler som produserer 60 prosent mer energi enn konvensjonelle solcellepaneler, batterier for lagring av strøm og en smart kontrollenhet som er koblet til strømpriser og værmeldinger, er E-TAK det perfekte valget for de som ønsker å maksimere energieffektiviteten.

E-TAK gir garantert optimal kraftproduksjon gjennom hele året, beregner optimal energibruk og lagring, gjør at du kan selge overskuddet til den beste prisen, og forbedrer energieffektiviteten til den nye strukturen betydelig. Med et tak med utmerket isolasjon som maksimerer energieffektiviteten, vil du kunne redusere strømregningen og bidra til å redusere karbonavtrykket ditt.

E-TAK er en perfekt løsning for de som ønsker å bygge en splitter ny struktur som er energieffektiv og bærekraftig. Med teknologi som er utviklet med dagens krav til energieffektivitet og miljøhensyn i tankene, kan du være trygg på at E-TAK vil gi deg den beste løsningen for å produsere, lagre og bruke energi på en smart og kostnadseffektiv måte.

For mer informasjon om E-TAK og deres innovative energiløsning, kan du besøke nettsiden deres på https://e-tak.no/.

.

Kunde

E-Tak

Samarbeidskunder

TGN Energy

Lett-Tak

Isola Solar

Produsent

Rastlaus Media

Manus & prosjektledelse
Animasjon og Illustrasjon

Christoffer Gundersen